Izjava

IZJAVA O ZASEBNOSTI
Vsi podatki (vključno z elektronskim naslovom), ki jih kupec vnese preko spletne  strani www.lemic.si, so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in se uporabljajo izključno za komunikacijo med Vila Lemič in uporabnikom, ki je vnesel svoje podatke v obrazce na spletni strani www.lemic.si.

Osebni podatki kupca (ki jih je navedel v postopku naročila preko spletne strani www.lemic.si) se bodo uporabljali izključno v namen obdelave naročila (rezervacija ali posredovanje odgovora) in morebitno kontaktiranje kupca v primeru nejasnosti ali nadaljnem dogovarjanju.

Osebni podatki kupca ali naročnika storitev ne bodo posredovani tretjim osebam.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih  posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob posredovanju sporočila, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, prav tako osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.